A honlap fejlesztés alatt áll,
megtekintéséhez Mozilla Firefox ajánlott!

tci online 2010 © zoldyger&dj.

TEVÉKENYSÉGÜNK SÚLYPONTJAI

„Lendületet, impulzust adni,
Bizalommal lenni,
Szabad teret adni„

                    /Ruth C. Cohn/


Csapatépítés
     A csoport, mint működő egység vizsgálata. Melyek a rejtett erőforrásai a csapatnak? Milyen konfliktusoknak megoldása vezetheti tovább a csoportfejlődés folyamatát? Milyen múltbeli, jelenlegi akadályok hátráltatják a csoport hatékonyságát? Csoportösszetétel elemzése Myer-Briggs módszerrel.

Vezetőképzés
     A vezető kommunikációjának javítása. Hogyan észleli a vezető a vezetetteket? Mit vetít ki a vezető a csoportra, s mit vetít ki a csoport a vezetőre? A vezető motivációinak felderítése. Rieman-féle modell használata. Vezető kísérése, konzultáció (coaching).

Önismeret
     Kompetenciáink a csoportban, a vezetésben, magánéletben. Férfi és női sajátosságok a vezetésben, csoportmunkában. Férfi önismereti tréningek. Női csoportok. Történeteink, azaz átvett viselkedésmintáink, melyek meghatározzák magatartásunkat. Esetenként használjuk az Enneagram modelljét.

Speciális területek
     Munka és család világának hatékony összeegyeztetése. Auditálás, szervezetfejlesztés.

Kommunikáció és konfliktuskezelés
     Úgy a munkahely, család, párkapcsolat területén a megfogalmazás, meghallgatás, rejtett üzenetek vétele és adása nagyon fontos terület. Tárgyalástechnikai tréningek. Média szereplésre való fölkészítés.

Trénerképzés
Csoportvezetők, facilitátorok, képzése. Az RCI International képzési rendszerének megfelelően TCI-Alapképzés és TCI diplomás képzés. Folyamatos képzési program, illetve építőkő szerűen illeszthető tréningkínálat.